TIP! Air France / SriLankan Airlines / Lufthansa - Srí Lanka - levné letenky Colombo z Prahy (zpáteční) 14.990,- Kč

TIP! Air France / SriLankan Airlines / Lufthansa - Srí Lanka - levné letenky Colombo z Prahy (zpáteční) 14.990,- Kč
Rezervace letenky

Únorová spolupráce aerolinek SriLankan Airlines, Lufthansy a Air France přináší ovoce. Dnešní vydání akčních letenek přináší momentálně nejlevnější letenky na Srí Lanku při odletech z Česka. Turkish Airlines už nelétá do Colomba z Prahy nejlevněji. Nižší cenu ukazuje zmíněný tarif letenky Colombo s cenou 14.990,- Kč.

Kombinovaný tarif na Srí Lanku od dopravců SriLankan Airlines, Lufthansa a Air France dovoluje letět do země v termínu během celého letošního roku kromě května a června. Obousměrné akční letenky do Colomba z Prahy za patnáct tisíc bookujte na období 13. únor až 28. prosinec 2022.

Proč se na tarifu na Srí Lanku podílí hned tři aerolinky? S německou Lufthansou odletíme z Prahy do Frankfurtu k jedinému přestupu. Poté už fičíme se Srilankan Airlines k přistání na letišti Kolombo (CMB) Bandaranaike airport - Srí Lanka. Zpátky přestupujeme v Paříži, odkud letíme zpět do Prahy s leteckou společností Air France.

Zavazadla: V ceně akční letenky na Srí Lanku je přeprava 1 kusu příručního zavazadla + 1 kusu odbaveného zavazadla do podpalubí do hmostnosti 30 kg.

Již 15 let s Vámi jako skvělý pomocník při rezervaci levné letenky...

Jsme tu pro vás již od roku 2009 jako dobrý rádce při nákupu levné letenky. Naším posláním je ušetřit vám náklady za cestování formou letecké dopravy. Neustále pro vás hledáme ty nejlepší nabídky, jak létat za pár kaček. Za tu dobu už jsme pro vás stihli napsat 6540 cestovatelských tipů do všech koutů světa a ušetřit vám spoustu peněz. Už snad nenajdete destinaci, kam jsme nedoporučili levný let. Do oblíbených zemí a míst jako například Řecko, Itálie, Španělsko, Bulharsko, Francie, Portugalsko, Turecko, Kanárské ostrovy, Karibik se dostanete v desítkách verzí. Naši bleskovou radu na levné letenky najdete taky třeba na facebooku, instagramu, twitteru a telegramu. Cestovatelské zkušenosti ohledně levných letenek máme za tu dobu na rozdávání. Rychle obdržet tip na levné letenky můžete také například přes naší appku, rss, email, nebo push-up notifikaci.