TIP! Cathay Pacific / British Airways ✈ Indonésie - ostrov Bali - akční letenky Denpasar Bali z Prahy ↔ 16.990 Kč

TIP! Cathay Pacific / British Airways ✈ Indonésie - ostrov Bali - akční letenky Denpasar Bali z Prahy ↔ 16.990 Kč
Rezervace letenky

Cestujte na Bali zase o něco levněji! Na konci ledna jsme představili 5 verzí levných letů do Denpasar Bali od 17.990 Kč, co se za ten měsíc změnilo? Objevil se nám nový kombinovaný tarif, který posunuje cenu ještě o tisícovku níže. Využijte obousměrné akční letenky na Bali s odletem z Prahy od Cathay Pacific a British Airways.

Na Bali z Prahy už za 16.990 Kč

Kombinovaný tarif na akční letenky do Denpasar Bali s odletem z Prahy za šestnáct tisíc od hongkongského dopravce Cathay Pacific a British Airways jsou určeny pro cesty v příští turistické sezóně 2023/2024. Volné místo do Indonésie si vyberete na datum od 1. listopadu 2023 s návraty do 30. ledna 2024.

Jak se letí z ČR na Bali?

Startem do Indonésie z pražského letiště Václava Havla nás provází British Airways. S ní se vydáme do Londýna - letiště Heathrow (LHR), kde přestoupíme na letadlo Cathay Pacific. Za nedlouho poletíme do Hongkongu (HKG), kde naopak můžeme strávit delší čas. Přílety jsou na letiště (DPS) Ngurah Rai airport - Indonésie. Podobně se cestuje i zpátky.

3 zavazadla bez doplatku

Tarif na Bali obsahuje dopravu dvou příručních a jednoho odbaveného zavazadla zdarma. Celkem tedy přepravíme do Indonésie 3 zavazadla bez jakéhokoliv doplatku.

Alternativy

Kombinovaný tarif vám z nějakého důvodu nevyhovuje? Nemusíte zoufat. Je tu ještě dalších 6 alternativ akčních letenek. Vyzdvihnout bychom chtěli například letenky na Bali od 5* EVA Air za 18.490 Kč. Přehled najdete níže.

Akční letenky na Bali

 
Doplň si levné letenky také o výhodné ubytování

Booking.com

 

Již 15 let s Vámi jako skvělý pomocník při rezervaci levné letenky...

Jsme tu pro vás již od roku 2009 jako dobrý rádce při nákupu levné letenky. Naším posláním je ušetřit vám náklady za cestování formou letecké dopravy. Neustále pro vás hledáme ty nejlepší nabídky, jak létat za pár kaček. Za tu dobu už jsme pro vás stihli napsat 6540 cestovatelských tipů do všech koutů světa a ušetřit vám spoustu peněz. Už snad nenajdete destinaci, kam jsme nedoporučili levný let. Do oblíbených zemí a míst jako například Řecko, Itálie, Španělsko, Bulharsko, Francie, Portugalsko, Turecko, Kanárské ostrovy, Karibik se dostanete v desítkách verzí. Naši bleskovou radu na levné letenky najdete taky třeba na facebooku, instagramu, twitteru a telegramu. Cestovatelské zkušenosti ohledně levných letenek máme za tu dobu na rozdávání. Rychle obdržet tip na levné letenky můžete také například přes naší appku, rss, email, nebo push-up notifikaci.