Doporučujeme! Iberia ✈ Střední Amerika - Guatemala - levné letenky Guatemala City z Mnichova a Berlína ↔ 10.990 Kč

Doporučujeme! Iberia ✈ Střední Amerika - Guatemala - levné letenky Guatemala City z Mnichova a Berlína ↔ 10.990 Kč
Rezervace letenky

Pozor, pozor! Na akční trh s letenkami do Střední Ameriky se opět vrací Iberia, která nám už v říjnu ukázala zpáteční letenky Guatemala z Berlína za jedenáct tisíc. Co se změnilo? Kromě návratu tohoto tarifu na scénu je tu i verze obousměrných letenek do Guatemala City při odletu z dalšího německého města. Tentokrát za 10.990 kč i z Mnichova.

Do Guatemaly na jaře!

Iberia cílí na levné letenky do Guetamala City na jaro 2023. Chcete li cestovat právě v tomto ročním období, můžete bookovat letenky Mnichov - Guatemala City a zpět a nebo Berlín - Guatemala City a zpět za 10.990 Kč na data mezi 26. dubnem až 28. květnem 2023.

Doplňkové informace k cestě do Guatemaly

Odlety z německých letišť Berlín Brandenburg (BER) a nebo Mnichov (MUC) do Střední Ameriky vedou přes Španělsko. Krátká zastávka a přestup na čeká v Madridu - letiště Barajas (MAD). Po dvou hodinách a přestupu pokračujeme k přistání na letišti Guatemala City (GUA) La Aurora airport - Guatemala. Podobně se letí i zpátky. V ceně je 1 příruční zavazadlo.

Náš tip

Jestli vám nepadne do noty cestovní období společnosti Iberia na jaro 2023, máme ještě jednu alternativu akčních letenek do Guatemaly na zimu. Z Mnichova za 11.790 Kč létá také americká United Airlines s dostupností odletů od 17. ledna s návraty do 22. března.

Akční letenky Guatemala

 
Doplň si levné letenky také o výhodné ubytování

Booking.com

 

Již 15 let s Vámi jako skvělý pomocník při rezervaci levné letenky...

Jsme tu pro vás již od roku 2009 jako dobrý rádce při nákupu levné letenky. Naším posláním je ušetřit vám náklady za cestování formou letecké dopravy. Neustále pro vás hledáme ty nejlepší nabídky, jak létat za pár kaček. Za tu dobu už jsme pro vás stihli napsat 6540 cestovatelských tipů do všech koutů světa a ušetřit vám spoustu peněz. Už snad nenajdete destinaci, kam jsme nedoporučili levný let. Do oblíbených zemí a míst jako například Řecko, Itálie, Španělsko, Bulharsko, Francie, Portugalsko, Turecko, Kanárské ostrovy, Karibik se dostanete v desítkách verzí. Naši bleskovou radu na levné letenky najdete taky třeba na facebooku, instagramu, twitteru a telegramu. Cestovatelské zkušenosti ohledně levných letenek máme za tu dobu na rozdávání. Rychle obdržet tip na levné letenky můžete také například přes naší appku, rss, email, nebo push-up notifikaci.