TIP! Turkish Airlines - Vietnam - levné letenky Ho Či Minovo město z Vídně (zpáteční) 12.790,- Kč a Prahy 14.490,- Kč

TIP! Turkish Airlines - Vietnam - levné letenky Ho Či Minovo město z Vídně (zpáteční) 12.790,- Kč a Prahy 14.490,- Kč
Rezervace letenky

včera jsme vás informovali o rozvolění podmínek vstupu do Vietnamu a s ním i v zápětí spuštěnou akci společnosti Turkish Airlines do Hanoje. Není to však jediný akční tarif do Vietnamu. Aerolinka totiž zařadila do prodeje i akční letenky do Ho Či Minova města s odletem z Vídně za 12.790,- Kč a Prahy za 14.490,- Kč.

Oba kalendáře s levnými letenkami do Vietnamu od Turkish Airlines, tedy s odlety do Ho Či Minova města z Vídně a nebo Prahy, mají dostupnost na sezónu 2022 a termíny od března až do prosince.

Levné lety do Vietnamu společnosti Turkish Airlines na turistickou sezónu 2022 mají odlety z Vídně (VIE), nebo Prahy (PRG) a jeden přestup v tureckém Istanbulu. Čekat dlouho na další letadlo nebudeme, jelikož za 2-3 hoďky nám letí další do finální destinace Ho Chi Minh City (SGN) Tan Son Nhut airport - Vietnam.

Zavazadla: Celkem 3 zdarma v ceně levné letenky. Dvě příruční a jedno odbavené, až do neuvěřitelné hmotnosti 46 kg, to žádná jiná letecká společnost bez pořádného doplatku nenabízí.

Dopravce: Turkish Airlines

Přehled všech platných letenek do Vietnamu uvidíte na této stránce.

Již 15 let s Vámi jako skvělý pomocník při rezervaci levné letenky...

Jsme tu pro vás již od roku 2009 jako dobrý rádce při nákupu levné letenky. Naším posláním je ušetřit vám náklady za cestování formou letecké dopravy. Neustále pro vás hledáme ty nejlepší nabídky, jak létat za pár kaček. Za tu dobu už jsme pro vás stihli napsat 6540 cestovatelských tipů do všech koutů světa a ušetřit vám spoustu peněz. Už snad nenajdete destinaci, kam jsme nedoporučili levný let. Do oblíbených zemí a míst jako například Řecko, Itálie, Španělsko, Bulharsko, Francie, Portugalsko, Turecko, Kanárské ostrovy, Karibik se dostanete v desítkách verzí. Naši bleskovou radu na levné letenky najdete taky třeba na facebooku, instagramu, twitteru a telegramu. Cestovatelské zkušenosti ohledně levných letenek máme za tu dobu na rozdávání. Rychle obdržet tip na levné letenky můžete také například přes naší appku, rss, email, nebo push-up notifikaci.