TIP! Lufthansa ✈ USA - Kalifornie - akční letenky Los Angeles bez přestupu z Mnichova s 5* aerolinkou ↔ 12.790 Kč

TIP! Lufthansa ✈ USA - Kalifornie - akční letenky Los Angeles bez přestupu z Mnichova s 5* aerolinkou ↔ 12.790 Kč
Rezervace letenky

Přímé lety do Los Angeles v letošním roce nabídka rakouská národní letecká společnost Austrian Airlines. To bylo ale jen na začátku roku. Podobně výhodně podmínky cesty bez přestupování má nyní v akci německá pětihvězdičková aerolinka Lufthansa. Nová nabídka obsahuje letenky do Los Angeles bez přestupu z Mnichova za 12.790 Kč.

Kdy letět do Los Angeles bez přestupování?

Lufthansa nyní jako jediná nabízí přímé letenky do L.A. na dobu od 7. listopadu 2022 s návraty do 5. května 2023. Poslední odlety do USA jsou možné 29. března. Během dubna a května tak počítejte už jen s návraty z Kalifornie.

Jak se dopravím do Los Angeles?

Přímý let budiž započat na letišti Mnichov (MUC) - Německo. K dopravě do místa odletu doporučujeme využít například přímého vlakového spojení ČD. Samotný let do Kalifornie trvá 12 hodin. Přistání jsou na letišti Los Angeles (LAX) airport - Spojené státy americké (USA).

Kolik zavazadel sebou?

Bez doplacení se u Lufthansy přepravuje jedno příruční zavazadlo a malá taška.

Tip redakce

Tento přímý spoj je momentálně i nejlevnější do Los Angeles. Konkurence jako Austrian Airlines, American Airlines, nebo Air Canada začínají na cenách okolo třinácti tisíc, ovšem nejedná se o letenky bez přestupu. Přehled najdete níže.

Akční letenky do Los Angeles

 
Doplň si levné letenky také o výhodné ubytování

Booking.com

 

Již 15 let s Vámi jako skvělý pomocník při rezervaci levné letenky...

Jsme tu pro vás již od roku 2009 jako dobrý rádce při nákupu levné letenky. Naším posláním je ušetřit vám náklady za cestování formou letecké dopravy. Neustále pro vás hledáme ty nejlepší nabídky, jak létat za pár kaček. Za tu dobu už jsme pro vás stihli napsat 6540 cestovatelských tipů do všech koutů světa a ušetřit vám spoustu peněz. Už snad nenajdete destinaci, kam jsme nedoporučili levný let. Do oblíbených zemí a míst jako například Řecko, Itálie, Španělsko, Bulharsko, Francie, Portugalsko, Turecko, Kanárské ostrovy, Karibik se dostanete v desítkách verzí. Naši bleskovou radu na levné letenky najdete taky třeba na facebooku, instagramu, twitteru a telegramu. Cestovatelské zkušenosti ohledně levných letenek máme za tu dobu na rozdávání. Rychle obdržet tip na levné letenky můžete také například přes naší appku, rss, email, nebo push-up notifikaci.