HIT! Air Canada ✈ Karibik - Svatý Vincent a Grenadiny - akční letenky na ostrov Svatý Vincent z Vídně ↔ 12.590 Kč

HIT! Air Canada ✈ Karibik - Svatý Vincent a Grenadiny - akční letenky na ostrov Svatý Vincent z Vídně ↔ 12.590 Kč
Rezervace letenky

Kanadská letecká společnost Air Canada nepřestává úřadovat ve velkém stylu a kouzlí ojedinělé tarify do Karibiku jako na běžícím páse. Jsou tu atraktivní tipy na exotické tripy, které tu nebyly už léta. Jako další důkaz budiž zpáteční akční letenky do státu Svatý Vincent a Grenadiny s odlety z Vídně za parádní cenu 12.590 Kč. To chceš!

Kdy můžu letět na ostrov Svatý Vincent?

Letenky u Air Canada jsou dostupné na příští rok a hned od jeho začátku. Plánujte cestu do Karibiku (na ostrov Svatý Vincent z Vídně) v rozmezí termínů 12. leden 2023 až 28. březen 2023. Volných míst není přebytek, doporučujeme rezervaci neokládat.

Jak se dostanu na ostrov Svatý Vincent?

Linka kanadského národního přepravce Air Canada je vedena ve směru Vídeň (VIE) - Toronto (YYZ) - s příletem na letiště St. Vincent (SVD) Arnos Vale airport - Svatý Vincenc a Grenadiny.

Přeprava zavazadel na ostrov Svatý Vincent

Bez doplatku máme dvě palubní zavazadla. (55x42x25 a 43x13x16 cm).

 
Doplň si levné letenky také o výhodné ubytování

Booking.com

 

Již 15 let s Vámi jako skvělý pomocník při rezervaci levné letenky...

Jsme tu pro vás již od roku 2009 jako dobrý rádce při nákupu levné letenky. Naším posláním je ušetřit vám náklady za cestování formou letecké dopravy. Neustále pro vás hledáme ty nejlepší nabídky, jak létat za pár kaček. Za tu dobu už jsme pro vás stihli napsat 6540 cestovatelských tipů do všech koutů světa a ušetřit vám spoustu peněz. Už snad nenajdete destinaci, kam jsme nedoporučili levný let. Do oblíbených zemí a míst jako například Řecko, Itálie, Španělsko, Bulharsko, Francie, Portugalsko, Turecko, Kanárské ostrovy, Karibik se dostanete v desítkách verzí. Naši bleskovou radu na levné letenky najdete taky třeba na facebooku, instagramu, twitteru a telegramu. Cestovatelské zkušenosti ohledně levných letenek máme za tu dobu na rozdávání. Rychle obdržet tip na levné letenky můžete také například přes naší appku, rss, email, nebo push-up notifikaci.