Etihad Airways ⇆ Srí Lanka - levné letenky Colombo (zpáteční) 10.850,-

akce letenky Srí Lanka - ColomboToužíte po návštěvě malebné a turisty ze všech koutů světa právem oblíbené destinace? Leťte na Srí Lanku. Ostrovní stát Srí Lanka vás uchvátí korálovými útesy, plážemi které znáte jen z obrázků a právem tak u mnoha cestovatelů má nálepku "ráj na zemi". Ukážeme vám, jak se dostat na Srí Lanku a jak přitom příliš nezatížit rozpočet.

Jak jinak, než letecky s prioritou dosáhnout na co možná nejlevnější letenku! Až na lednovou vyjímku od Qatar Airways se na levné letenky Srí Lanka čekalo asi půl roku, nepočítaje drahší spoje od Emirates. Nyní na trh vstupuje další top dopravce (Etihad Airways) a předkládá nám levné letenky Colombo při odletu z dostupného Mnichova za bezvadných 10.850,- kč.

 

Colombo je hlavní město, pokud se tedy rozhodnete cestovat na rajský ostrov Srí Lanka, určitě přiletíte tady. Návodů kam potom na Srí Lance vyrazit je na netu hodně. Užijte si exotiku už na jaře! Volné termíny pro rezervaci levné letenky na Srí Lanku máte v kalendáři. Pokrývají období 5. duben až 30. červen 2016.

⇆ Colombo - Srí Lanka 10.850,- kč kalendář

Již 15 let s Vámi jako skvělý pomocník při rezervaci levné letenky...

Jsme tu pro vás již od roku 2009 jako dobrý rádce při nákupu levné letenky. Naším posláním je ušetřit vám náklady za cestování formou letecké dopravy. Neustále pro vás hledáme ty nejlepší nabídky, jak létat za pár kaček. Za tu dobu už jsme pro vás stihli napsat 6540 cestovatelských tipů do všech koutů světa a ušetřit vám spoustu peněz. Už snad nenajdete destinaci, kam jsme nedoporučili levný let. Do oblíbených zemí a míst jako například Řecko, Itálie, Španělsko, Bulharsko, Francie, Portugalsko, Turecko, Kanárské ostrovy, Karibik se dostanete v desítkách verzí. Naši bleskovou radu na levné letenky najdete taky třeba na facebooku, instagramu, twitteru a telegramu. Cestovatelské zkušenosti ohledně levných letenek máme za tu dobu na rozdávání. Rychle obdržet tip na levné letenky můžete také například přes naší appku, rss, email, nebo push-up notifikaci.