Air Berlin - Karibik - levné letenky na Curacao 10.860,-

Hlásí se letenkové aktuality v novém týdnu. Na úvod začínáme hnedka extra tipem! Za ještě lepší cenu než minule si nyní objednáte akční letenky do Nizozemských Antil. Lépe řečeno, je tady akce, která nám umožňuje objednávat si levné letenky na Curacao, což je ostrov v Karibiku s cenou 10.860,- kč včetně poplatků a zpáteční levné letenky) v tarifu německé letecké společnosti Air Berlin s odletem z Düsseldorfu.

Jen pro připomenutí, poslední levné letenky na Curacao tady byli v Prosinci s cenou 13.380,- kč, takže nyní oproti minulé akci ušetříte ještě dva a půl tisíce kč! K dispozici je ale velmi malý počet levných letenek pro lety od listopadu 2013 do března 2014.

Informace k letu: rozhodnete li se pro levné letenky do Karibiku v tomto akčním tarifu, s aerolinkou Air Berlin poletíte z letiště Dusseldorf Arpt, Dusseldorf, Německo, přímým letem na letiště Areopuerto Hato Arpt, Curacao, Nizozemské Antily. Totéž u zpátečního letu.

Tip: vzhledem k minimu dostupných termínů doporučujeme co nejdřívejší rezervaci levné letenky Curacao, je totiž velmi pravděpodobné, že už za pár hodin nebude z čeho vybírat.

Online rezervace levné letenky Curacao (Karibik) - Nizozemské Antily

Již 15 let s Vámi jako skvělý pomocník při rezervaci levné letenky...

Jsme tu pro vás již od roku 2009 jako dobrý rádce při nákupu levné letenky. Naším posláním je ušetřit vám náklady za cestování formou letecké dopravy. Neustále pro vás hledáme ty nejlepší nabídky, jak létat za pár kaček. Za tu dobu už jsme pro vás stihli napsat 6540 cestovatelských tipů do všech koutů světa a ušetřit vám spoustu peněz. Už snad nenajdete destinaci, kam jsme nedoporučili levný let. Do oblíbených zemí a míst jako například Řecko, Itálie, Španělsko, Bulharsko, Francie, Portugalsko, Turecko, Kanárské ostrovy, Karibik se dostanete v desítkách verzí. Naši bleskovou radu na levné letenky najdete taky třeba na facebooku, instagramu, twitteru a telegramu. Cestovatelské zkušenosti ohledně levných letenek máme za tu dobu na rozdávání. Rychle obdržet tip na levné letenky můžete také například přes naší appku, rss, email, nebo push-up notifikaci.