United Airlines ⇆ Honduras (Karibik) - levné letenky Roatán (a zpět) 12.249,-

Střední Amerika je zase o krok blíže! Kterak si naplánovat cestu nejen do vánočního Karibiku nám momentálně ukazuje letecká společnost United Airlines. Jsou tu levné letenky do Hondurasu! Přemístěme se za pár korun do italského Milána a odtuď už leťme trasu Milán - Roatán a zpět už za 12.249,- kč s taxami i poplatky.

Na rezervaci levné letenky Roatán máte s dneškem ještě týden, pokud se nevyprodají dříve. Odlety je potřeba uskutečňovat od letošního 1. září, termíny pro zpáteční lety sahají až po 31. březen 2016. Pobyt v Hondurasu podléhá bezvízové povinnosti. Maximální délka pobytu jsou 3. měsíce. Příklad letenek uvádíme na únor.

Cestou se budete muset obrnit slušnou dávkou trpělivosti, jelikož vás po odletu z Milána čekají dva přestupy. První kratší v New Jersey (cca 2hod) a druhé v Houstonu (až 15h). Po zastávkách v těchto amerických městech už letíte na ostrov Roatán (RTB) Honduras. Stejná cesta Roatán - Houston - New Jersey - Milán vás čeká i na cestě zpět.

Honduras letecky za výhodnějších podmínek se neskýtá skutečně jednou za uherský rok, proto jestli máte zájem o takový trip, je potřeba jej bez okolků rezervovat. Vždyť poslední akční letenky se datují až k loňskému lednu. Ubytování hledejte na booking.com.

⇆ Roatán - Honduras (Karibik) 12.249,- kč rezervace

Již 15 let s Vámi jako skvělý pomocník při rezervaci levné letenky...

Jsme tu pro vás již od roku 2009 jako dobrý rádce při nákupu levné letenky. Naším posláním je ušetřit vám náklady za cestování formou letecké dopravy. Neustále pro vás hledáme ty nejlepší nabídky, jak létat za pár kaček. Za tu dobu už jsme pro vás stihli napsat 6540 cestovatelských tipů do všech koutů světa a ušetřit vám spoustu peněz. Už snad nenajdete destinaci, kam jsme nedoporučili levný let. Do oblíbených zemí a míst jako například Řecko, Itálie, Španělsko, Bulharsko, Francie, Portugalsko, Turecko, Kanárské ostrovy, Karibik se dostanete v desítkách verzí. Naši bleskovou radu na levné letenky najdete taky třeba na facebooku, instagramu, twitteru a telegramu. Cestovatelské zkušenosti ohledně levných letenek máme za tu dobu na rozdávání. Rychle obdržet tip na levné letenky můžete také například přes naší appku, rss, email, nebo push-up notifikaci.