Ukraine Airlines ⇆ USA - levné letenky New York z Prahy (zpáteční) 10.694,-

akce letenky New York - USA (z Prahy) - nejlevnější letenky New York z ČeskaNejlevnější letenky do New Yorku z Česka momentálně nabízí ukrajinská aerolinka. Projděte se po Manhattonu ve městě které nikdy nespí! Za kolik? Nebudeme vás napínat, aktuálně vám k objednání akční letenky Praha - New York a zpět vystačí pouhých 10.694,- kč. O tom, že cena není jedinou předností akčních letenek do USA od Ukraine Airlines se dozvíte níže.

Jaká je další výhoda levných letenek do New Yorku od tohoto přepravce? Jsou to termíny. Při troše šikovnosti se totiž dopravíte do americké metropole i třeba včase vánoc nebo silvestra. Situaci při výběru letenky usnadňuje kalendář. Zvolte si datum v rozmezí 1. listopadu 2016 až 19. červen 2017 (nevyjímaje ani prosinec).

Podaří-li se vám objednat zpáteční letenku New York z Prahy například na aktuálně volný termín s odletem 23. prosince až 29. prosince, zajistí si vánoce v Americe. Není problém si cestu prodloužit o silvestra a letět zpět do ČR až třeba 5. ledna 2017. Denně si tuto akční letenku prohlédne dost lidí (nyní už 42) a proto nenechávejte nic náhodě a rezervujte dokud jsou místa.

⇆ New York - USA (z Prahy) 10.694,- kč kalendář

Již 15 let s Vámi jako skvělý pomocník při rezervaci levné letenky...

Jsme tu pro vás již od roku 2009 jako dobrý rádce při nákupu levné letenky. Naším posláním je ušetřit vám náklady za cestování formou letecké dopravy. Neustále pro vás hledáme ty nejlepší nabídky, jak létat za pár kaček. Za tu dobu už jsme pro vás stihli napsat 6540 cestovatelských tipů do všech koutů světa a ušetřit vám spoustu peněz. Už snad nenajdete destinaci, kam jsme nedoporučili levný let. Do oblíbených zemí a míst jako například Řecko, Itálie, Španělsko, Bulharsko, Francie, Portugalsko, Turecko, Kanárské ostrovy, Karibik se dostanete v desítkách verzí. Naši bleskovou radu na levné letenky najdete taky třeba na facebooku, instagramu, twitteru a telegramu. Cestovatelské zkušenosti ohledně levných letenek máme za tu dobu na rozdávání. Rychle obdržet tip na levné letenky můžete také například přes naší appku, rss, email, nebo push-up notifikaci.