Karibik - Portoriko - zpáteční levné letenky do San Juan 11.375,-

Se zajímavým aktuálním tarifem na levné letenky do Karibiku v českém rezervačním systému se může pochlubit německý charterový letecký dopravce Condor! Za cenu 11.375,- kč i s poplatky máte právě nyní možnost si zaknihovat levné letenky do Portorika a to konkrétně na ostrov San Juan s odletem z Frankfurtu, včetně zpáteční letenky San Juan - Frankfurt.

A na kdy objednávat levné letenky do San Juan? Nabízí se vybrané termíny na listopad, nebo taky termíny z listopadu na prosinec. Příklady rezervace levné letenky do Portorika: 7.11. - 14.11. - rezervace, 14.11. - 24.11. - rezervace, nebo levné letenky do San Juan na datum 14.11. - 5.12. - rezervace zde. Prosincové termíny na levné letenky do Portorika z Frankfurtu taky nevycházejí o moc drahší. Odlety aerolinek Condor do San Juan jsou uskutečňovány z letiště Frankfurt Intl, Frankfurt, Německo, přímým spojením na letiště Luiz Munoz Marin Intl, San Juan, Spojené státy. Let z Frankfurtu do San Juan trvá 10 hodin a 20 minut.

Nevyhovují-li vám data pro rezervaci levné letenky do Portorika na zmíněné termíny, můžete si zkusit v uvedeném období zadat svoje datumy klasicky přes náš vyhledávací formulář letenek, kde si navíc můžete cenu levné letenky porovnat i s ostatními rezervačními systémy jako jsou (pelikán, letuška, student agency, invia). Chcete-li levné letenky do San Juan (Portoriko) v Karibiku, máte právě nyní ideální příležitost. Pro méně zkušené cestovatele kromě levné letenky doporučíme i levné ubytování v San Juan. Těšíme se levně letecky do Karibiku!

Online rezervace levné letenky San Juan (Portoriko - Karibik)

Již 15 let s Vámi jako skvělý pomocník při rezervaci levné letenky...

Jsme tu pro vás již od roku 2009 jako dobrý rádce při nákupu levné letenky. Naším posláním je ušetřit vám náklady za cestování formou letecké dopravy. Neustále pro vás hledáme ty nejlepší nabídky, jak létat za pár kaček. Za tu dobu už jsme pro vás stihli napsat 6540 cestovatelských tipů do všech koutů světa a ušetřit vám spoustu peněz. Už snad nenajdete destinaci, kam jsme nedoporučili levný let. Do oblíbených zemí a míst jako například Řecko, Itálie, Španělsko, Bulharsko, Francie, Portugalsko, Turecko, Kanárské ostrovy, Karibik se dostanete v desítkách verzí. Naši bleskovou radu na levné letenky najdete taky třeba na facebooku, instagramu, twitteru a telegramu. Cestovatelské zkušenosti ohledně levných letenek máme za tu dobu na rozdávání. Rychle obdržet tip na levné letenky můžete také například přes naší appku, rss, email, nebo push-up notifikaci.