American Airlines ⇆ Bermudské ostrovy - levné letenky Bermudy z Vídně 19.607,-

Přinášíme tip na zcela mimořádnou a speciální cestovatelskou nabídku! Vede na ostrov, který nese průzné přívlastky jako jedinečný, ohromující, velkolepý, záhadný, pro movitější, jen ne obyčejný a nudný. Vůbec poprvé představujeme také akci na levné letenky na Bermudy a hned ve dvou variantách. Letět se dá buď z Vídně za 19.607,- kč s American Airlines nebo z Budapešti s British Airways za 20.010,- kč.

Dostupnost: Oba dva tarify letenky na Bermudské ostrovy mají přecejen jedno společné a to je stejné období, na které si můžete levný let naplánovat. Ve spodní části této zprávy si vyberte zvolenou variantu s letenkami na Bermudy s odletem z Vídně nebo Budapešti. Zabookujte si volný termín v rozmezí období 1. únor až 29. duben 2015. ***update - lety z Vídně bookujte na data už od prosince až do 21. května.

Specifické informace k tarifům na Bermudské ostrovy: Linku z Vídně, kde hraje ústřední roli aerolinka British Airways dopomáhá vypravovat letecká společnost British Airways. Linka vede Budapešť - Londýn, New York, Bermudy a zpět. Spoje z rakouské Vídně vypravuje společně s American Airlines také Niki Luftfahrt a letí se Vídeň - Curych - New York - Bermudy a zpět.

Tip: Ušetřit nějakou tu korunu u tarifu levné letenky Bermudy příjde jistě vhod. Ptáte se proč? Vezměte prosím v potaz, že se jedná o nejbohatší zemi světa. Celkově se Bermudské ostrovy skládají ze 138 malých ostrovů a je zde i mnoha mýty zmiňovaný Bermudský trojúhelník. Máte-li na to, absolvovat tento náročnější let, otvírá se před vámi díky tomuto akčnímu dvojlístku, brána k velkému dobrodružství. Levnému létání zdar!

⇆ Bermudy - Bermudské ostrovy (z Vídně) 19.607,- kč kalendář

⇆ Bermudy - Bermudské ostrovy (z Budapešti) 20.010,- kč kalendář

Již 15 let s Vámi jako skvělý pomocník při rezervaci levné letenky...

Jsme tu pro vás již od roku 2009 jako dobrý rádce při nákupu levné letenky. Naším posláním je ušetřit vám náklady za cestování formou letecké dopravy. Neustále pro vás hledáme ty nejlepší nabídky, jak létat za pár kaček. Za tu dobu už jsme pro vás stihli napsat 6540 cestovatelských tipů do všech koutů světa a ušetřit vám spoustu peněz. Už snad nenajdete destinaci, kam jsme nedoporučili levný let. Do oblíbených zemí a míst jako například Řecko, Itálie, Španělsko, Bulharsko, Francie, Portugalsko, Turecko, Kanárské ostrovy, Karibik se dostanete v desítkách verzí. Naši bleskovou radu na levné letenky najdete taky třeba na facebooku, instagramu, twitteru a telegramu. Cestovatelské zkušenosti ohledně levných letenek máme za tu dobu na rozdávání. Rychle obdržet tip na levné letenky můžete také například přes naší appku, rss, email, nebo push-up notifikaci.