Air Berlin ⇆ Kuba - levné letenky Varadero z Vídně (zpáteční) 13.667,-

akce letenky Kuba - VaraderoLahodí vám vůně kubánských doutníků? Pak máte jedinečnou příležitost si je vychutnat na vlastní kůži! Po jarní pobídce, kdy jsme si mohli zabukovat zpáteční letenky Havana s KLM za cenu 14.654,- kč přichází šance na levný let na Kubu od německé Air Berlin. Od našich rakouských sousedů lze totiž za 13.667,- kč podniknout let do Varadera.

Skoro o tisícovku levnější letenky Kuba při odletu z Vídně Air Berlin nemají kalendář a tak je potřeba si je vyhledat manuálně. K tomu nám dopomůžou následující informace. Rezervujte okamžitě na měsíc prosinec - prodej se bude uskutečňovat jen do vyprodání volných míst. Ukázka levné letenky Varadero na odkazu níže. V ceně i zpáteční let!

Atraktivní letenky na Kubu od Air Berlin doporučujeme nejen díky zajímavé ceně a odletu z dobře dostupné metropole Rakouska. Linku totiž provází pouze jeden přestup  v německém Düsseldorfu. Díky hodinové pauze budete mít čas jen tak na přestup, čilí žádné prodlevy a zdlouhavé čekání a to se nám zajisté hodí. Levné letenky Kuba přichází v nárazových vlnách dosti zřídka, kdo zaváhá, bude litovat.

⇆ Varadero - Kuba (z Vídně) 13.667,- kč rezervace

Již 15 let s Vámi jako skvělý pomocník při rezervaci levné letenky...

Jsme tu pro vás již od roku 2009 jako dobrý rádce při nákupu levné letenky. Naším posláním je ušetřit vám náklady za cestování formou letecké dopravy. Neustále pro vás hledáme ty nejlepší nabídky, jak létat za pár kaček. Za tu dobu už jsme pro vás stihli napsat 6540 cestovatelských tipů do všech koutů světa a ušetřit vám spoustu peněz. Už snad nenajdete destinaci, kam jsme nedoporučili levný let. Do oblíbených zemí a míst jako například Řecko, Itálie, Španělsko, Bulharsko, Francie, Portugalsko, Turecko, Kanárské ostrovy, Karibik se dostanete v desítkách verzí. Naši bleskovou radu na levné letenky najdete taky třeba na facebooku, instagramu, twitteru a telegramu. Cestovatelské zkušenosti ohledně levných letenek máme za tu dobu na rozdávání. Rychle obdržet tip na levné letenky můžete také například přes naší appku, rss, email, nebo push-up notifikaci.