KLM ⇆ Čína - levné letenky Changchun z Prahy (a zpět) 10.395,-

akce letenky Changchun - Čína - AsieKam ještě koupíme levnou letenku? Rádi vám ukazujeme netradiční místa, kteří někteří možná znají z mapy a někteří ani to ne. Premiérově se můžeme za levný peníz vydat do čínského Changchunu. Zpáteční letenka z Prahy do Changchunu teď vychází v akci KLM jen na něco málo přes deset tisíc korun. Za tuto cenu si kolikrát nezaletíme ani do Pekingu nebo Šanghaje!

Levné letenky Changchun z české metropole nevyhledávejte, stačí klik na odkaz "kalendář" a máte před sebou kompletní výčet volných termínů. Akční letenku do Číny si rezervujete prostým označením oranžově označeného data. Nabízí se cesta do Changchun z Prahy v období 5. duben až 8. červen 2016. Jedná se o doprodej, objednávku je tak potřeba co nejvíce urychlit.

Linka od KLM do Changchun začíná v Praze a vede přes Amsterdam a Šanghaj. Na tarifu se podílí také China Southern Airlines. Čekací doby na další spoj je uveden v náhledu rezervace.

 

Ubírají se vaše myšlenky k letu do Asie,  ale nevyhovuje vám aktuální akce s letenkami do Changchun? Napište nám, poradíme vám ideální variantu. Nedávnou jsme promovali velmi atraktivní lety do Japonska, Číny, Jižní Korei, Thajska, Singapuru a Indonésie od Qataru za 9.332,- kč. Více k letenkám do Asie zde.

⇆ Changchun - Čína (z Prahy) 10.395,- kč kalendář

Již 15 let s Vámi jako skvělý pomocník při rezervaci levné letenky...

Jsme tu pro vás již od roku 2009 jako dobrý rádce při nákupu levné letenky. Naším posláním je ušetřit vám náklady za cestování formou letecké dopravy. Neustále pro vás hledáme ty nejlepší nabídky, jak létat za pár kaček. Za tu dobu už jsme pro vás stihli napsat 6540 cestovatelských tipů do všech koutů světa a ušetřit vám spoustu peněz. Už snad nenajdete destinaci, kam jsme nedoporučili levný let. Do oblíbených zemí a míst jako například Řecko, Itálie, Španělsko, Bulharsko, Francie, Portugalsko, Turecko, Kanárské ostrovy, Karibik se dostanete v desítkách verzí. Naši bleskovou radu na levné letenky najdete taky třeba na facebooku, instagramu, twitteru a telegramu. Cestovatelské zkušenosti ohledně levných letenek máme za tu dobu na rozdávání. Rychle obdržet tip na levné letenky můžete také například přes naší appku, rss, email, nebo push-up notifikaci.