Delta ⇆ Dominikánská republika - Karibik - levné letenky Punta Cana a Santo Domingo z Prahy (zpáteční) 13.990,- kč

akce letenky - Dominikánská republika - Santo Domingo - Punta Cana

Jste vyznavači levného létání z Česka? Do nejrůznějších koutů světa se příležitostně dostaneme i z letiště v Praze, jako například teď do Karibiku. Cílem je exotická Dominikánská republika v severní Americe. Obousměrné levné letenky do Santo Domingo nebo do letoviska Punta Cana z Prahy teď stojí jenom 13.990,- kč na palubě Delta, která zlevnila tarif oproti říjnu o další tři stovky.

Dostupnost:

Zpáteční letenky z tuzemska do oblíbených letovisek v Karibiku a konkrétně zaměřené na Dominikánskou republiku patří mezi cestovatelské skvosty oslovující naročnější klientelu. Levná letenka Punta Cana nebo Santo Domingo za čtrnáct tisíc však dovoluje vycestovat i dobrodruhům s nižším rozpočtem. Termíny leden až květen 2017.

Tip:

Dejte si pozor na rychlé vyprodání tarifu. Nahlédnete-li do kalendáře, zjístíte nevelký počet volných míst, proto radíme rezervaci letenky Dominikánská Republika z Česka neodkládat. Kompletní přehled zajímavých letů do Karibiku najdete zde. Naposled například v říjnu Portoriko (San Juan) z Vídně za 11.190,- kč.

  • Dominikánská rep. - Punta Cana (z Prahy) 13.990,- kč kalendář
  • Dominikánská rep. - Santo Domingo (z Prahy) 13.990,- kč kalendář

 

Již 15 let s Vámi jako skvělý pomocník při rezervaci levné letenky...

Jsme tu pro vás již od roku 2009 jako dobrý rádce při nákupu levné letenky. Naším posláním je ušetřit vám náklady za cestování formou letecké dopravy. Neustále pro vás hledáme ty nejlepší nabídky, jak létat za pár kaček. Za tu dobu už jsme pro vás stihli napsat 6540 cestovatelských tipů do všech koutů světa a ušetřit vám spoustu peněz. Už snad nenajdete destinaci, kam jsme nedoporučili levný let. Do oblíbených zemí a míst jako například Řecko, Itálie, Španělsko, Bulharsko, Francie, Portugalsko, Turecko, Kanárské ostrovy, Karibik se dostanete v desítkách verzí. Naši bleskovou radu na levné letenky najdete taky třeba na facebooku, instagramu, twitteru a telegramu. Cestovatelské zkušenosti ohledně levných letenek máme za tu dobu na rozdávání. Rychle obdržet tip na levné letenky můžete také například přes naší appku, rss, email, nebo push-up notifikaci.